Reünie zesde klas van meester Bart Tol (1965-66)

De meesten van ons werden 50 jaar in 2004. Een mooie gelegenheid om eens terug te zien naar de lagere schoolperiode. Begin 2004 zijn we begonnen met het opsporen van alle klasgenoten. We hebben veel succes gehad met onze zoektocht. Op zondag 12 september 2004 was de reünie in de Sint Paulusschool. Daarbij is onderstaande foto gemaakt; vóór de hoofdingang.

Van links naar rechts staan daarop Gerald Lamers, Frans Guit, Ger Koper, Vera van Veen, Donald Sessler, Peter Holla (onder), Wil Bergkamp, Rob Vagevuur, José Bohté (onder), Cees Hilgersom, Jan Matthé Rood, Hans Beumer, Peggy Segond Von Banchet, meester Bart Tol, Erik Wiersma, Ginie Siebum (onder), Maryan Bosman, Jos Hanraads, Marjan Dikkes (onder), Maria Verhagen, Henri Beerman, Kees Lebis, Ria Holthuysen (onder), John van Vliet, Wilma Lucassen, Tini Holla (onder) en Maarten Hendrix. Betty Heyst kwam later en Anky Aarts, Fred Bakkenist, Elly Croese, David Janssen, Wil de Jong, Theo Surig en Paul Visser konden niet komen.
Er zijn er een aantal waarvan we wel adresgegevens hebben maar die verder contact niet op prijs stellen; dit zijn Annemieke Schuring, Els Brands en Trees van Veen. Verder is Agnes Eggenhuizen helaas overleden.
We hebben tot nu toe geen contact kunnen leggen met Marjolein Bruinestein, Bart Kroon en Leo Roelofs. Eenieder die nadere inlichtingen kan verschaffen over deze laatsgenoemde mensen gelieve contact op te nemen met Ger Koper

Foto's en dergelijke

1. We hebben een behoorlijk aantal foto's van de klassen van toen.
2. Ook zijn er foto's van Amsterdam-Osdorp uit onze lagere schooltijd.
3. Op 14 maart 2004 zijn een aantal ex-klasgenoten bij elkaar geweest om afscheid te nemen van David die binnenkort emigreert. Inmiddels is hij overigens weer terug in Nederland.
4. Op 18 mei 2004 ben ik op bezoek geweest bij de Sint Paulusschool; inmiddels is die opgeheven. Daar heb ik wat foto's meegekregen van de opening, het 10-jarig jubileum en ik heb zelf wat foto's gemaakt. Vervolgens heeft Bart Tol ook nog wat geleverd.
5. We hebben ook de uitzending van RTV Noord Holland opgenomen waarin een oproep werd gedaan aan een aantal klasgenoten om zich te melden. De uitzending was op vrijdag 27 augustus 2004 in het programma "de Hulplijn" en dit keer presenteerde Anne van Egmond het programma.
6. Foto's van de reunie.

Als u nog relevante heeft, stuurt u die dan (liefst electronisch) op naar Ger Koper, dan zullen wij die toevoegen aan deze webstek. Als u mensen herkent op de foto's, dan horen we dat ook graag.

Andere stekken waar informatie over onze klas staat:
  De SchoolBANK
  De stek klasgenoten van Albert van Dijk

Tenslotte is er nu een besloten webstek waar oud-zesdeklassers met elkaar informatie uitwisselen Paulus66club.

Laatste Revisie: 3 februari 2017